Ønsker du å hjelpe andre – så er vi et tilbud!

Har du et humanitært hjerte? Er  du opptatt av å gjøre noe for andre som trenger din støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden? Da kan et medlemskap hos oss være det du trenger. Sammen med oss blir både du og vi sterkere og kan gjøre mer! Vi har 35 års erfaring i slikt arbeid, og mens vi hjelper andre har vi det fint sammen også.

Høres det bra ut? Kontakt oss; Kiwanis Club Tønsberg; les evt. om oss her på nettet og ta kontakt om du finner at dette kanskje kan være noe!
Når vi blir bedre kjent finner vi fort ut om vi passer sammen. Vi driver med mange humanitære aktiviteter og prosjekter. Har du god ideer og forslag slipper vi deg gjerne til med dem.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og unge som ikke har det så godt og som trenger en hånd. Er du opptatt av slike forhold så passer du godt inn  i vårt miljø. Ta kontakt med et av våre medlemmer eller på – tonsberg@kiwanis.no

Vi trenger alltid  nye medlemmer. Vår klubb har i dag nesten 30 mannlige medlemmer. Mange av oss har levd en god stund og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv. Vi er imidlertid en svært aktiv gjeng og har tatt på oss store oppgaver i støtte til det lokale samfunnet, i hele landet og også globalt  – i samarbeid med våre venner i alle Kiwaniklubbene over hele verden.
Det humanitære arbeidet og våre prosjekter har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk så satser vi også mye på det sosiale miljøet.

Les hvordan under lenken Hvordan?